Distriktskongress och valupptakt

Nu på lördag, den 13 april, samlas socialdemokrater från hela Kalmar län i Emmaboda Folkets hus för distriktskongress.  Det är dags att kicka igång EU-valkampanjen på allvar.

Vi har glädjande nog båda toppkandidaterna på EU-valsedeln, Heléne Fritzon och Johan Danielsson, på plats för att peppa våra ombud och andra gäster. Utöver detta så ska vi som vanligt behandla en del intressanta motioner och vi ska synas riktigt mycket i Emmaboda, säger Anders Henriksson, ordförande för Socialdemokraterna i Kalmar län.

Johan Danielsson och Anna Hedh, EU-parlamentariker, kommer under dagen att hålla var sitt seminarium om EU. Under dagen kommer alla de närmare 200 ombuden att genomföra valkampanj i Emmaboda. Det blir rosutdelning, dörrknackning och många telefonsamtal till potentiella väljare.

Tage Erlanders hedersmedalj kommer delas ut.

Distriktskongressen inleds med fika och registrering 08.30 i Emmaboda Folkets hus. Vi beräknar att avsluta kl. 16.00. Media välkomnas under hela dagen. De som önskar bilder på lokala ombud eller kontaktuppgifter kan mejla till: annika.hogberg@socialdemokraterna.se

Handlingar till kongressen finner ni här: https://socialdemokraterna.nu/distriktskongress-2019/

Kontakt:

Anders Henriksson, ordförande, 070-517 60 30

Gunilla Johansson, försteombudsman, 070-491 10 03

facebook Twitter Email