Lena Hallengren deltar vid flera aktiviteter i länet på måndag

Lena Hallengren, barn-, äldre- och jämställdhetsminister gör besök i hemlänet på måndag den 14 maj. Ministern kommer inleda dagen med att möta seniorer på träffpunkten i Påskallavik samt ett boende för äldre i Oskarshamn där det finns tillgång till parcykel för utomhusbruk och en stationär googlecykel som ger möjlighet till virtuell cykeltur för minnesträning och motion.  

Därefter kommer Lena Hallengren under eftermiddagen medverka på Seniorupptakten för länets seniorer i Folkets Park i Oskarshamn. Seniorupptakten är till för alla seniorer i Kalmar län som vill träffas och få veta mera om de frågor som rör dem själva i valrörelsen. Under dagen medverkar Lena Hallengren för att berätta om socialdemokraternas seniorfrågor. Anders Henriksson, landstingsstyrelsens ordförande, kommer även han att delta och berätta om seniorfrågor ur ett landstingsperspektiv. Man behöver inte vara medlem i Socialdemokraterna för att komma. Det kommer bjudas på både information, lunch och underhållning. 

Lena avslutar med att springa vårruset i Kalmar samt vara prisutdelare efteråt. Lena Hallengren, barn-, äldre- och jämställdhets

facebook Twitter Email