Satsar på seniorupptakt inför valet

Socialdemokraterna i Kalmar län bjuder in till stor seniorupptakt i Oskarshamns Folkets park den 14 maj.
– Vi välkomnar alla seniorer från hela länet att anmäla sig till dagen, säger Lena Hallengren, barn-, äldre- och jämställdhetsminister.

Seniorupptakten är till för alla seniorer i Kalmar län som vill träffas och få veta mera om de frågor som rör dem själva i valrörelsen. Under dagen medverkar Lena Hallengren för att berätta om socialdemokraternas seniorfrågor. Anders Henriksson, landstingsstyrelsens ordförande, kommer även han att delta och berätta om seniorfrågor ur ett landstingsperspektiv.

– Vi vill ju att många ska komma och få kött på benen inför valet i september, säger Gunilla Johansson, Socialdemokraterna i Kalmar län. Vi hoppas också att de allra flesta ska kunna åka till seniorupptakten med seniorkortet. Det är många som upptäckt fördelarna med det men det kan ju alltid bli flera, fortsätter hon.

Arrangörerna hoppas på att de som anmäler sig till seniorupptakten ska ha med goda idéer om framtida reformer för just seniorer. I samband med seniorupptakten lanseras en del i hemsidan där man som senior kan gå in och beskriva drömmar, idéer och önskemål. Man behöver inte vara medlem i Socialdemokraterna för att komma.

– Vi välkomnar länets alla seniorer som vill veta mera om politik och ha en fin dag tillsammans med oss, säger Gunilla Johansson.

Det kommer bjudas på både information, lunch och underhållning. Anmälan sker via mejl eller telefon till Socialdemokraterna i Kalmar län på info@socialdemokraterna.nu eller på telefon 0480-45 84 00

 

facebook Twitter Email