Sjukvården i länet i toppklass på område efter område

Landstinget i Kalmar län sticker ut – som ett av landets bästa landsting. Det betyder att vi som länsbor kan känna oss trygga med den vård vi erbjuds. Vi socialdemokrater tror inte att framgången är någon tillfällighet. Det har betydelse vem som styr ett landsting. I Kalmar län har Socialdemokraterna styrt tillsammans med Miljöpartiet och Vänsterpartiet under en lång rad år.

På område efter område kan vi visa på att politik gör skillnad. Kvinnosjukvården är utmärkt. Här finns god vård utan allt för höga kostnader. Maten på länets sjukhus är riktigt god, så god att den fått priser. Våra sjukhus toppar listor som görs av ansedda tidningen Dagens Medicin.

Ja, så kan vi hålla på. Det är viktigt vem som styr i politiken.

På bilden ser ni en artikel i Dagens Nyheter om Anders Henriksson, landstingsråd i landstinget för Socialdemokraterna. Den publicerades nyligen. I artikeln berättar Anders bland annat om sin syn på framtidens vård.

Den 9 september söker vi nytt förtroende att fortsätta utveckla sjukvården i Kalmar län. Din röst är viktig för länets sjukvård.

facebook Twitter Email